25 Şubat 2012 Cumartesi

Cildiniz / İç çamaşır hileleri


İç çamaşır hileleri
Destekleyici, fonksiyonel iç çamaşırları sayesinde göğüsleriniz ve kalçalarınız hep biçimli görünmesi artık mümkün.
Vücudunuzdaki, görüntüsünden hoşlanmadığınız bölgeleri istediğiniz şekle sokmak mümkün. Ünlü markaların özel olarak üretilen sütyen ve külotları vücudunuzun biçimli görünmesi için pratik bir seçenek sunuyor.
Kadınların en çok üzerinde durdukları bölge göğüsler. Göğüs estetiğine verilen önem yüzyıllar öncesine dayanıyor. Yunan Tanrıçaları bel bölgelerine uygulanan bağları olan giyim eşyalarıyla göğüslerini belirginleştirirlermiş. Victorya döneminde kombinezon bu görevi görmüş. 20. yüzyıla girerken bütün bunlar ortadan kalkmış ve 1930‘lu yıllardan sonra sütyen kullanılmaya başlanmış.
Günümüzde sütyen, kadınlar için bir iç çamaşırı olmanın yanında göğüslerin görüntüsü için de ayrı bir öneme sahip. Ünlü markaların yeni tasarımlarında saten ve dantellerin yanında göğüs büyütücü ya da küçültücü özellikli modellerden bahsedilir oldu.
Daha bitmedi. Marifetli iç çamaşırları sadece göğüslerinizi güzel göstermekle kalmıyor. Büyük kalçalardan yakınıyorsanız buna da çare var. Kalçaları toplayan külotlar hizmetinizde. Kalçalarınızı daha düzgün ve küçük gösteren, ayrıca kıyafet içinde belli olmayan dikişsiz korselerle düzgün bir vücut ve rahatlık garanti.
Penti‘nin fonksiyonel iç çamaşırı serisi oldukça zengin. Göğüsleri büyük ya da küçük gösteren sütyenler, kalçaları toplayan külotlar, ayrıca her tür giysiyle giyilebilecek özellikte üretilen ürünler hem şıklığınız hem de rahatlığınız için birebir. Penti‘nin Parah Air Bra ürünü, göğüslerinin daha büyük görünmesini isteyenler için. Parah Air Bra ayrıca hafif yapısıyla sırt ve boyun ağrısını engelliyor. Bunun dışında Lovable Flower ve Lovable İdea da göğüslerinizin hayran kalınacak güzellikte görünmesini sağlıyor, görünmeyen dikişleri sayesinde de her tür giysiyle rahatlıkla kullanılabiliyor. Penti‘nin DIM Ventre Plat adlı ürünü korseye yepyeni bir anlayış kazandırıyor. Arzulanan vücut ölçülerine ve biçimine sahip olunmasını sağlayan Ventre Plat, korselerin aksine popo kısmını bastırmıyor. Parah Air Bra sütyen, Lovable Flower sütyen, Lovable Idea sütyen, DIM Ventre Plat korse ve slipler gibi özel ürünler kullanıma sunulmuştur.
Gossard’ın, Ultrabra serisi göğüs büyütme fonksiyonu ile dikkat çekiyor. Özel tasarımlı Gossard Ultrabra Superboost şık ve rahatlığın yanında bugüne kadar elde edilen en doğal büyük göğüs görünümü sağlıyor. Gossard Ultrabra Superboost tüm YKM mağazalarında satılmaktadır.
Wonderbra, göğüsleri bir beden büyük gösteren modelleriyle dikkat çekiyor. Askılar, işlemeli olmasının yanı sıra boyundan geçirilebiliyor. Böylelikle gece kıyafetleriyle rahatlıkla kullanılabiliyor. Wonderbra‘nın göğüsleri dolgun gösteren ve istenildiğinde askısı çıkarılarak boyundan bağlanabilen ürünü Wonderbra L‘Authantique !
Ayyıldız’ın uzman stilistlerce hazırlanan 2001 koleksiyonunda orijinal tasarımların yanı sıra göğüsleri olduğundan daha dolgun gösteren sütyenler bulunuyor. Ayyıldız‘ın Mig Magni Bra silikonlu sütyen, Unlem Bra orta kısmı ipli ayarlanabilen sütyen, Magni Bra dantelli silikonlu ve Cup Bra dikişsiz süngerli sütyen gibi ürünleri beğenilerinize sunulmuştur.
Giyebileceğiniz en konforlu ve toparlayıcı sütyen
Aire Bra ile canınızı acıtan tellerden, kancalardan, bantlardan kurtuluyorsunuz. Aire Bra sütyen vücudunuzu, tüm bu acı veren tel, kanca ve bantlara ihtiyaç olmaksızın kusursuz bir şekilde destekliyor. Aire Bra sütyen’in özel havayı geçiren kumaşı, desteklenmesi, şekillenmesi, şık görünmesi ve toparlanması gereken yerlerin tamamında amacına başarıyla ulaşır.
Aire Bra ile artık rahat bir nefes alabilirsiniz. Bu sütyen gerçekten de göründüğü kadar konforlu!
Aire Bra ile sütyen ölçünüz, gömlek ölçünüzle aynıdır. Giydiğiniz bedende sütyeninizi seçin ve hep arzu ettiğiniz dünyanın en rahat ve en uyumlu sütyeniyle tanışın. Aire Bra, vücudunuza mükemmel bir şekilde uyum sağlar. İster minyon tipli biri olun, ister geniş ve yapılı; sizi rahat ettirecek ve hep en iyi şekilde görünmenizi sağlayacak bir aire bra mutlaka var. Aire Bra sütyen, tasarımcıları tarafından özel olarak ve titizlikle tasarlanmıştır.
Sıkmayan ve batmayan sütyen
Aire Bra, sıkmaz, batmaz ve vücudunuzda izler bırakmaz. Tek parça olarak üretildiği için tel, askı, kanca gibi ayrıntılarla rahatsız olmanıza gerek yoktur. Aire Bra, bundan sonra vazgeçmek istemeyeceğiniz tek sütyeniniz olacak.
Ölçüden bağımsız bir şekilde destekleyen dikişsiz mikrofiberler
Aire Bra, hem yumuşak hem de mükemmel destek sağlayan ve vücudunuzu saran mikrofiber malzemeden üretilmiştir. Yeni ‘Vücut Şekillendirme’ teknolojisi tellere ve askılara ihtiyaç duymaksızın göğüslerinizi şekillendirir.
Dikişsiz mikrofiber, doğal göğüs şeklini ve pozisyonunu destekleyecek şekilde rol alır. Aire Bra büyük göğüslü kadınlar için de idealdir. Göğüsleriniz daha diri,dolgun ve inanılmaz gözükecek!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder