2 Mart 2012 Cuma

KADINCA / BURÇLAR


 Koç burcu ve koç burcunun özellikleri
Son günlerde, zorlu tavirlari ve güleryüzüyle olaganüstü dostça davranan biriyle tanistiniz mi? Tanri yardimciniz olsun. Herhalde bir Koç size el koymus olmali. Özellikle, sohbet sirasinda konusmayi yönlendirmekte biraz sikinti çektinizse...
 Boğa burcu ve boğa burcunun özellikleri
Tipik bir Boga ihtiyatli hareket etmeyi ve düsünüp tasinarak konusmayi tercih eder. Boga saglamdir, degismez ve asla sükunetini bozmaz.

 ikizler burcu ve ikizler burcunun özellikleri
Bu burçta dogan kisiler degiskendir. ikizler burcundan bir insan giysilerini, isini, ask hayatini ve evini düsünceleri kadar çabuk degistirebilir ki bu konuda oldukça hizlidir.
 Yengeç burcu ve yengeç burcunun özellikleri
Yengeç'in gelip geçici huylari Ay'a göre ayarlanmistir. Yengeç yükselen alçalan tüm dalgalanmalara karsin, hep ayni insan olarak kalir. Ona ilk kez, çilginca kahkahalar atarken rastlayabilirsiniz.
 Aslan burcu ve aslan burcunun özellikleri
Aslan herkesi yönetir. Aslan'larin fiziksel özellikleri; saçlari yele gibi yüzden geriye dogru yatar ve aldatici olarak tembel bir görünüsleri vardir. Dik ve magrur yürürler. Yumusak, genellikle sakin ve tutarli bir karakter içinde gizleneceklerdir. Tirnaklari kapali, ama sivri ve yirticidir.
 Terazi burcu ve terazi burcunun özellikleri
Terazi'ler kaba olmaktan nefret ederler. Onlar son derece zekidir ve ayni zamanda inanilmaz derecede saf ve kolay aldatilir insanlardir. Konusmaktan kulaklarinizi sagir ederler, ancak kendileri de çok iyi dinleyicilerdir.
 Akrep burcu ve akrep burcunun özellikleri
Akrep'ler kendi burçlarina gösterilen tepkiden bikmislardir. Onlarin acimasiz ve tehlikeli oluslari varsayimi yanlistir. Ancak savunurken bu özelliklerini ortaya çikarabilir.
 Yay burcu ve yay burcunun özellikleri
Yay burcu insaninin içinde hiç bir kötülük yoktur. Onu yargilarken hasin olmayin. Iyi niyetlidir. Kendisine sempati duyulmasina ihtiyaci yoktur. Ondaki essiz anlayis, zeki ve atesli davranislar, genellikle Yay'i basarili insanlar arasina sokar. Yay'larin en belirgin özelligi dobra olmasdir. Yapmacik ve aldatmaca onlari dehsete düsürür.
 Oğlak burcu ve oğlak burcunun özellikleri
Oglak karakterini kavramak, bir esintiyi yakalamaktan baska bir sey degildir. simdi bir Oglak'i inceleyin onu nerede bulacaksiniz? Kendisini yetistirebildigi ve yükselebildigi her yerde...
 Balık burcu ve balık burcunun özellikleri
Dünyasal ihtiraslari hemen hemen hiç yoktur. Zenginlik onlari pek az çekecektir. Evlilik veya miras disinda zengin olan çok az Balik vardir. Gelecege ait yogun istekleri yoktur. Geçmis hakkinda sezgileriyle edindikleri bilgileri ve bugün için tatli bir hosgörüleri vardir. Bu burçta doganlar için kolay yolu seçmek tuzaga düsmek demektir.
 Başak burcu ve başak burcunun özellikleri
Basak "bekaret" burcudur. Ancak bu sembolü fazla ciddiye almak gerekir. Bazi Basak'lar bekar kalirsa da, pekçogu sonunda evlilik mutluluguna erisir. Basak'in evlilik yasamini basariyla sürdürmesi ve hemen hemen her zaman kendilerini ailelerine adamalari sasirticidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder